dimarts, 24 de juliol de 2007

Sense dones no hi ha alliberament


L’assemblea de dones de Jerc Lleida no fem vacances i presentem la nova campanya!!!

La nova campanya s’adreça a buscar militància femenina a la ciutat de Lleida, ja que dins de les Jerc, esquerra i la política en general es força freqüent que hi hagin més homes que dones. Creiem que aquesta dinàmica es força negativa i per això volem motivar a dones joves, que tinguin ganes de lluitar per la independència, a militar amb nosaltres. Ja que sense dones no hi ha alliberament!!!!

A més a més els homes i les dones tenim necessitats diferents, i trobem necessari que siguem nosaltres mateixes les que defensem els nostres interessos com a dones.
I no solament això sinó que actualment en ple segle XXI encara moltes dones pateixen discriminació. No cal anar a visitar cultures veïnes, sinó que a la nostra mateix existeixen fenòmens de discriminació en molts àmbits, per exemple en el laboral un fenomen de discriminació molt greu es el sostre de vidre (que properament publicarem un article per explicar-lo), l’assetjament sexual, salaris més baixos per fer les mateixes feines, etc.
En l’àmbit familiar amb la violència de gènere, en la televisió i els seus anuncis publicitaris com per exemple els de productes de neteja, que sempre surten dones netejant, i la llista no acaba mai.

Sílvia Estany i Palomas

3 comentaris:

Joan ha dit...

Ànims!

La assemblea ha dit...

Gràcies!!

mercè ha dit...

hola!!!

aquest bloc està molt bé, continueu amb el vostre esforç que donarà fruits!!!!

una abraçada